کلاس کیک پزی و شیرینی پزی توسط آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان برگزار می شوند. این مجموعه معتبر به دلیل داشتن کادر آموزش متخصص، همواره آماده ارائه مباحث متنوع و به روز متناسب با حرفه قنادی و شیرینی پزی هستند. ضمن آنکه قادر به صدور مدرک بین المللی قنادی به هنرجویان گرامی می باشند. در نتیجه افرادی که قصد توسعه کسب و کار خود و یا راه اندازی یک حرفه در زمینه شیرینی پزی دارند، می توانند در انواع کلاس کیک پزی و شیرینی پزی این مجموعه ثبت نام کنند.

مزیت ثبت نام در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی

با شرکت در کلاس های شیرینی پزی می توانید به بررسی جزئیات مراحل پخت انواع شیرینی سنتی، خشک، تر، دسر، کیک و همچنین نحوه تزئین آنها منطبق بر تکنیک های جدید بپردازید. در نتیجه متناسب با اهدافی که در راستای نوع کسب و کاری که مد نظر قرار داده‌اید، می توانید از حضور در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی بهره‌مند گردید. برخی از موضوعات و مباحث اصلی که در کلاس های شیرینی پزی بدان می پردازند، می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • نحوه پخت انواع نان
  • نحوه تولید خمیر هزار لا
  • طرز تهیه شیرینی دانمارکی
  • پخت انواع شیرینی عسلی
  • پخت شیرینی های مشهدی و مربایی
  • تهیه نون خامه ای و شیرینی های لطیفه
  • طرز تهیه انواع تارت، شیرینی های پای و دسر
  • مشاوره و راه اندازی کارگاه و مغازه شیرینی فروشی
  • و ... .

بنابراین با شرکت در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی در آموزشگاه شیرینی پزی می توانید اطلاعات تخصصی بیشتر نسبت به نحوه تهیه و پخت انواع شیرینی قنادی و همچنین سنتی کسب نمائید. علاوه بر آنکه در انتهای دوره، می توانید با شرکت در آزمون های مشخص، موفق به دریافت مدرک بین المللی قنادی و شیرینی پزی گردید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر نسبت به هزینه های ثبت نام و جزئیات مرتبط به تعداد جلسات و ساعات آموزش می توانید با آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس بگیرید.

آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان 

نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان دکتر نوربخش(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3

تلفن:

ده خط پاسخگو

021-91002010

ایمیل :
مبلغ : تماس بگیرید
وب سایت :
آدرس :
به این آگهی امتیاز بدهید :
10 / 10
از 1 کاربر

تماس با آگهی دهنده

شماره تماس شما : *
متن پیغام شما : *
تصویر امنیتی :

مشخصات آگهی

اضافه به علاقه مندی ها
تعداد بازدید : 42
نمایش همه
علاقه مندی ها ()