کلاس های قنادی بهترین فرصت برای کسب مهارت های مرتبط به حرفه قنادی، شیرینی پزی و کیک پزی می باشد. اگر به دنبال راه اندازی حرفه قنادی در محل سکونت خود و یا مکان دیگری هستید، شرکت در کلاس های قنادی می تواند این فرصت مناسب و ایدهآل را برای شما فراهم آورد. همواره نکات فراوانی در خصوص برگزاری دوره های تخصصی شیرینی پزی و همچنین صدور مدرک بین المللی قنادی وجود دارد که می توانید جهت کسب راهنمایی بیشتر با آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس حاصل فرمائید.
مزیت برگزاری دوره های تخصصی و کلاس های قنادی
داشتن مدرک یا گواهی نامه از دوره های تخصصی شیرینی پزی و کیک پزی می تواند در پیدا کردن شغل در قنادی ها، رستوران ها یا حتی راهاندازی کسبوکار خودتان مؤثر باشد. در دوره های تخصصی شیرینی پزی و کلاس های قنادی ، شما با روندها و تغییرات جدید در صنعت قنادی آشنا می شوید که به شما کمک می کند تا همیشه بهروز باشید. شرکت در دوره و کلاس های قنادی معمولاً فرصتی برای خلاقیت و نوآوری فراهم می کنند، که می تواند به تولید محصولات جدید و جذاب منجر شود.
در دوره های کیک پزی و شیرینی پزی، اصول بهداشت و ایمنی مواد غذایی نیز آموزش داده می شود که برای هر قناد حرفهای ضروری است. اگر قصد دارید کسبوکار خود را در زمینه قنادی راهاندازی کنید، این دوره ها و کلاس های قنادی می توانند به شما در یادگیری اصول مدیریت، بازاریابی و فروش کمک کنند. شرکت در دوره های تخصصی شیرینی پزی به شما این امکان را می دهد که با دیگر علاقهمندان و حرفهای های صنعت قنادی ارتباط برقرار کنید و از تجربیات آن ها بهرهمند شوید. مباحث متعددی که می توانید در کلاس های قنادی آموزش ببینید عبارتند از:
- آشنایی با تجهیزات قنادی
- تکنیک های پایه قنادی
- آشنایی با مواد اولیه
- تهیه خمیر
- پخت و نگهداری
- تزئینات قنادی
- شیرینی پزی
- تهیه کیک و دسر
- ایمنی و بهداشت
- نوآوری و خلاقیت
نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان پوری سلطانی(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3
تلفن:( ده خط پاسخگو )
021-91002010
021-22221208
021-22907769