کسانی که می خواهند کسب و کار خود را در حوزه قنادی و شیرینی پزی راهاندازی کنند، شرکت در دوره تخصصی شیرینی خشک یکی از ملزومات برای افزایش مهارت ها به شمار می رود. امروزه توسط آموزشگاه های تخصصی شیرینی پزی و قنادی، دوره هایی درباره نحوه راهاندازی کسب و کار شیرینی پزی و بازاریابی ارائه داده می شوند. با شرکت در این دوره ها، علاقهمندان می توانند مهارت های لازم را برای تبدیل شدن به یک قناد حرفهای به دست آورند. آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان در میان کلاس های خود، دوره تخصصی شیرینی خشک، تر، باقلوای استانبولی، کیک پزی و ... به هنرآموزان خود ارائه می دهند.
بزرگ ترین برگزارکننده دوره تخصصی شیرینی خشک
در نتیجه متناسب با نیازی که افراد مختلف دارند، می توانند با شرکت در دوره تخصصی شیرینی خشک بر میزان مهارت های خود بیافزایند و به رشد و توسعه کسب و کار خود کمک کنند. یک حرفه زمانی پیشرفت می کند که افراد متناسب با تکنیک های جدید، اطلاعات خود را بروز نگه دارند و ارتقاء دهند. ثبت نام در دوره تخصصی شیرینی خشک، هنرجویان را با ابزارآلات اولیه و مناسب، اصول و مبانی اولیه و همچنین مواد اولیه مورد نیاز آشنا می سازد. همچنین بر میزان تعاملات اجتماعی آن ها و ارتقاء سطح کیفیت خدماتی که در آینده قصد ارائه دارند، بهبود پیدا می کند.
افرادی که به دنبال یادگیری ترکیب های جدید طعم و ایجاد شرینی های منحصر به فرد هستند. آموزش هنرهای مدرن قنادی و تکنیک های نوین هستند با ثبت نام در دوره تخصصی شیرینی خشک و تعامل با اساتید مجرب و می توانند با روش های جدید آشنا شوند و ایده های خلاقانهای در صنعت پخت انواع شیرینی پیادهسازی کنند.
برای آشنایی با قیمت دوره تخصصی شیرینی خشک می توانید با کارشناسان ما در آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس بگیرید و اطلاعات جامع کسب نمائید.
نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان پوری سلطانی(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3
تلفن:( ده خط پاسخگو )
021-91002010
021-22221208
021-22907769