دوره تخصصی باقلوای استانبولی توسط آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان به هنرجویان پیشنهاد داده می شود. اعتبار جهانی، ایجاد فرصت های شغلی بیشتر، ارتقاء مهارت ها، شبکهسازی مؤثر، افزایش درآمد، امکان راهاندازی کسب و کار شخصی، دسترسی به منابع آموزشی و اطلاعات بهروز و افزایش اعتماد به نفس برخی از دلایل شرکت در دوره تخصصی باقلوای استانبولی به شمار می روند که افراد متناسب با موقعیت کاری نسبت به آن تصمیم می گیرند. برای اطلاع از قیمت دوره تخصصی باقلوای استانبولی با ما تماس بگیرید.
مباحث دوره تخصصی باقلوای استانبولی
علاقهمندان به هنر آشپزی و شیرینی پزی، بیشتر تمایل به تهیه مدل های متنوع شیرینی دارند. بدین وسیله متناسب با نیاز محیط کاری و یا تمایل به راهاندازی یک کسب و کار در حوزه شیرینی می توانید در دوره تخصصی باقلوای استانبولی ثبت نام کنید و از بروزترین تکنیک های موجود بهرهمند گردید. علاقهمندان به فرهنگ های مختلف می توانند در دوره تخصصی باقلوای استانبولی شرکت کنند و بدین ترتیب با مباحث زیر می توانند آشنا شوند:
- پخت انواع باقلوا: دما و زمان بهینه پخت، نکات برای تشخیص پخت صحیح و جلوگیری از سوختن آن ها توسط مربیان مطرح می شوند.
- نحوه تزئین و سرو کردن باقلوای استانبولی: روش های تزیین باقلوا و ایده های خلاقانه برای سرو به هنرجویان ارائه داده می شود.
- تجربه عملی: شرکتکنندگان در دوره تخصصی باقلوای استانبولی معمولاً فرصت عملی برای تهیه انواع مختلف باقلوا را دارند و با راهنمایی مربی مراحل به ترتیب دنبال می شوند.
- ارزیابی محصول نهایی: تکنیک های ارزیابی طعم، بافت و ظاهر باقلوا.
این مباحث به هنرآموزان کمک می کند تا به صورت حرفهای و با دقت به تهیه باقلوا بپردازند و فنون لازم را برای خلق نوعی خوشمزه و سنتی یاد بگیرند. جهت آگاهی از فهرست مطالب دوره تخصصی باقلوای استانبولی و هزینه ثبت نام می توانید با آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس حاصل فرمائید.
نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان پوری سلطانی(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3
تلفن:( ده خط پاسخگو )
021-91002010
021-22221208
021-22907769