دوره تخصصی نان پزی مناسب افراد مختلفی است که به این عرصه علاقهمند هستند. افرادی که در صنعت غذا کار می کنند و می خواهند مهارت های خود را در نان پزی تقویت کنند. کسانی که به دنبال یادگیری روش های پخت نان در منزل هستند، نیز می توانند لیسانس نان را از آموزشگاه های شیرینی پزی و قنادی دریافت کنند.
آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان با در اختیار داشتن سابقه فعالیت طولانی در حوزه تدریس دوره های تخصصی قنادی و شیرینی پزی، دوره تخصصی نان پزی نیز به هنرجویان خود ارائه می دهند. برای اطلاع از هزینه دوره تخصصی نان پزی باما تماس بگیرید.
برگزاری دوره تخصصی نان پزی توسط اساتید مجرب
افرادی که قصد راهاندازی نانوایی یا کسب و کار مربوط به محصولات نانی را دارند، بهتر است در دوره تخصصی نان پزی شرکت کنند و کلیه تکنیک های مرتبط را از مبتدی تا حرفهای تحت مربیان مجرب آموزش ببینند. مواردی که معمولاً در دوره لیسانس نان توسط اساتید تدریس می شود عبارتند از:
- آشنایی با انواع نان: شناخت نان های مختلف از جمله نان های سنتی و مدرن.
- مواد اولیه: بررسی انواع آرد، مخمرها، آب، نمک و سایر افزودنی ها و ویژگی های آن ها.
- مراحل پخت: از تهیه خمیر تا پخت نان در فر یا روی سنگ.
- تکنیک های ورز دادن و شکلدهی: نکات طلایی برای ورز دادن خمیر و فرمدهی مناسب به آن.
- تجهیزات نان پزی: آشنایی با ابزار و تجهیزات مورد نیاز برای نان پزی.
- نگهداری و ذخیرهسازی: روش های صحیح نگهداری نان در دوره تخصصی نان پزی به هنرجویان تدریس می شود.
- دستورپخت ها: آموزش دستورپخت های مختلف به همراه نکات کلیدی.
دوره تخصصی نان پزی معمولاً شامل کارگاه های عملی نیز هستند، که به شرکتکنندگان این امکان را می دهند تا مهارت های کسبشده را بهطور عملی تجربه کنند. جهت اطلاع از هزینه ثبت نام لیسانس نان می توانید با آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس بگیرید.
نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان پوری سلطانی(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3
تلفن:( ده خط پاسخگو )
021-91002010
021-22221208
021-22907769